Klik Op Maat.

Hoe mag je onze bedrijfsnaam interpreteren?
Duidt de “Klik” op een samenwerking die “Klikt”, of is het toch een klik van een computermuis.

Beide opvattingen zijn juist, de letterlijke klik van de muis en de figuurlijke klik die je hopelijk hebt met KlikOpMaat.
De muis is voor ons een onmisbaar stuk hardware dat nodig is om je website bij elkaar te klikken.
Een website bouwen is tegenwoordig geen werkje meer dat alleen is weggelegd voor websitebouwers.
Heden ten dagen¬† kan iedereen zijn of haar eigen website bouwen met enkele klik’s van de muis.

Jij kan je website helemaal zelf maken en precies zoals jij dat wil.
Ja, je kan je website geheel op maat maken.
De onderliggende techniek was jaren geleden wel een tak van sport dat alleen uitgeoefend kon worden door specialisten maar de huidige websitebuilders hebben al deze technologie keurig netjes verwerkt in vernuftige programma’s die het programmeerwerk voor je doen achter de schermen.

Wij werken met zo’n website builder, om het voor jou zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Met een beetje oefening en hulp van onze kant, maak je met veel plezier jouw eigen website en kun je deze ook onderhouden.
Zaken zoals de vindbaarheid door zoekmachines of de website laten schalen op elk apparaat zoals een mobieltje of op een scherm van een tablet is opgevangen in onze websitebuilder.
Er staat niets in de weg om zelf een website op maat te maken. Het enige waar creativiteit wordt verwacht is bij het maken van je teksten.
Wanneer je zelf de teksten kan bedenken en mooie foto’s hebt, dan is 95% van de website klaar, de overige 4% van je tijd zit in het kiezen van de kleuren, lettertypen en foto’s.

Dan rest er nog 1% en dat is het werken met de juiste software die momenteel door meer dan een half miljoen gebruikers wordt gehanteerd.
En daar willen wij je graag mee helpen. Als het dan ook nog klikt met KlikOpMaat, dan zal jouw website binnen 1 dag online staan. Gegarandeerd.

Wij bieden daarnaast een dagdeel training aan, zodat je ook thuis je website kunt updaten en optimaliseren.

Wanneer je zelf een website op maat bij elkaar wil klikken, neem dan contact op met KlikOpMaat.