Wat wij doen?

Als je besluit om bij ons een website te laten maken en je hebt nog geen domeinnaam, registratie etc., dan gaan wij samen met jou de registratie en hosting regelen. Dit kan via ons netwerk en op onze servers, maar je mag ook kiezen voor een andere partij. 
Het voordeel om bij ons te registreren/hosten, is dat wij dan zelf de gegevens en tools hebben om de site snel online te krijgen.
Kies je voor iemand anders, dan moeten zij dat regelen en zijn we afhankelijk van hun bereidheid om snel aktie te ondernemen.

De voorbereiding

wanneer de registratie en domeinhosting een feit is, kunnen we van start gaan.
Wij zetten een basiswebsite voor je neer en je krijgt de logingegevens om de site ook achter de schermen te benaderen en te bewerken. Wij werken met WordPress en Divi. 
Divi is een hele krachtige en visuele tool waarmee je, zonder kennis van programmeren je website kunt vormgeven. Het is eenvoudig te leren en alle veranderingen zijn meteen zichtbaar.
Heb je geen kennis van WordPress of geen zin om het zelf te doen? Dan kunnen wij de website voor je maken. Achteraf kun je dan een dagje komen oefenen om zelf veranderingen aan te brengen op je site en te leren om pagina’s, foto’s en teksten toe te voegen.

wat kun je zelf doen?

Voordat we aan de slag gaan, is er natuurlijk wel enige voorbereiding nodig. Als je besluit bij ons een website te (laten) maken, kun je al eens gaan rondkijken op het web naar websites die je mooi vindt, zodat je een idee krijgt van wat je wil. Dit maakt het voor jou en ons een stuk gemakkelijker om je website vorm te geven.
Ook is het nodig dat je gaat nadenken over de foto’s die je wil plaatsen en natuurlijk de teksten die je gaat gebruiken.
Besluit je om de site door ons te laten maken, stuur ons dan een link van websites die je mooi vindt en zorg voor foto’s en teksten die we op je site gaan gebruiken.